Саградите један манастир!

za mini park u Beogradu ili za lokaciju po vašem izboru

Не онај велики, али у ипак импозантној размери један напрама осамнаест, само технички софистициран и модеран у својој изведби. Овакав заједнички пројекат подразумева прикупљање веродостојне техничке документације, израду крајње детаљног дигиталног модела и набавку врхунских материјала. Потом на сцену ступају искусни академски вајари, па експерти за хи-тецх силиконске калупе, моделари од заната, вариоци и мајстори за минуциозно зидање, а на крају и прави чаробњаци бојења и патинирања. Понекад се морамо послужити и ЦНЦ машинама и 3Д штампачима, све у циљу постизања оног неописивог и очаравајућег доживљаја хода кроз минуле епохе и посматрања највиших достигнућа наших предака из сасвим немогућих перспектива.

Наравно, неопходан је и ктитор. Неко чије ће име бити видно и трајно присутно на постаменту манастира, на неком лепом месту у граду где ће се окупљати шетачи и туристи. А свакако и на овом ЦЕНЕТ-овом сајту и у нашим промотивним брошурама и другом штампаном материјалу.

Постаните ктитор

А можда највредније од свега, као ктитор добићете и свој примерак модела истог манастира, да га с поносом изложите у свом пословном или резиденцијалном простору.

Јавите нам се због договора о термину за презентацију.